Ik maak allerlei trendy, kleurrijke gehaakte accessoires. Alle gehaakte accessoires worden met plezier en zorg gehaakt.

Alles over Metsmaakgehaakt en de gehaakte accessoires

Handgemaakt

Al mijn producten zijn handgemaakt en er kan daarom hier en daar wel een schoonheidsfoutje optreden. Dit maakt deze producten zo uniek. De producten dienen op 30 graden gewassen te worden en daarna plat te drogen. Het is niet geschikt om de producten in de droger te doen.

Bestellen

Als de bestelling is geplaatst via het bestelformulier ontvangt u van mij zo snel mogelijk een bevestigingsmail met daarin het juiste eindbedrag. Zodra dit bedrag is overgemaakt naar rekeningnummer 3513.07.451 tnv B.Leistra zal ik het product verzenden. U ontvangt dan van mij een email dat het product verzonden is.

Op maat gehaakt

Wilt u een product op maat gehaakt hebben neem dan gerust contact met mij op via info@metsmaakgehaakt.nl. Ik zal dan de prijs berekenen en na goedkeuring van u het product gaan haken.

Verzendkosten

Voor brievenbuspost geldt een tarief van € 2,95 en voor pakketpost een tarief van € 6,75. De producten kunnen na een afspraak ook aan de deur afgehaald worden, dan worden er natuurlijk geen verzendkosten in rekening gebracht.

Retournering

Mocht u niet tevreden zijn met het aangeschafte product neem dan gerust contact met mij op via info@metsmaakgehaakt.nl. We zullen dan kijken of we tot een gepaste oplossing kunnen komen. Dit kan zijn een reparatie, omruiling of het terug sturen van het product waarbij u het geld terug gestort krijgt op u rekening. Alleen een ongebruikt product kan geretourneerd worden en de kosten daarvoor zijn voor u rekening.

Aansprakelijkheid

Ik ben niet aansprakelijk voor het kwijt raken of beschadigen van het product bij de post of bij verkeerd gebruik van het product.

Bestelling plaatsen?

Vul het bestelformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op

Metsmaakgehaakt.nl Producten
Vragen?

Neem gerust contact met mij op

Met smaak gehaakt facebook Met smaak gehaakt blog